Trailere

27. januar 2022 - 10:03

App linkNu på Google Play

TouchStar Technologies og HMK Bilcon indgår nyt strategisk samarbejde

TouchStar Technologies og HMK Bilcon indgår nyt strategisk samarbejde

27. januar 2022 - 10:03

Både TouchStar Technologies og HMK Bilcon arbejder med softwareløsninger til brændstoflogistikindustrien, og derfor er der indgået et samarbejde om integration mellem HMK Bilcons tankbilsstyring SafeCon III og TouchStar Technologies’ backoffice-applikationer.

 

HMK Bilcon, der er baseret i Aalborg, er leverandør til olieselskaberne i Europa og fremstiller tankbiler og SafeCon it-kontrolsystemer til styring af tankbilerne.

 

- HMK Bilcons SafeCon III er den næste generation af it-kontrolsystemer til tankbiler med en moderne touchskærm med alle de nyeste funktioner. Nye og smartere funktioner udvikles konstant til SafeCon III, og 24-timers support er nu tilgængelig. Udover at styre ventiler, pumpe og andre komponenter, styrer SafeCon III også målersystemet for at give lettere og hurtigere pålæsning og levering af brændstof med en forbedret mulighed for at se rumstatus sammen med mange andre nye funktioner. SafeCon III er den eneste tankbilsstyring på markedet, som via elektronisk styring minimerer tomgangskørsel og er derfor verdens grønneste tankbilsstyring. Den er også den sikreste styring, da produktsammenblanding forhindres via en række indbyggede alarmer, lyder det i en pressemeddelelse fra HMK Bilcon.

- TouchStar Technologies, baseret i Manchester, England har leveret ePOD-systemer til brændstoflogistikindustrien i over 35 år. I dag tegner dette sig for cirka 70 % af tankbilerne på vejene i Storbritannien og Irland. Flagskibsmobilapplikationen er FuelStar, som kan integreres med backoffice-, økonomi- og planlægningssystemer. FuelStar er ofte installeret på den internt fremstillede, ATEX-bedømte Android-tablet, TS3200.

 

- Et nyligt møde mellem Peter Jensby, CEO for HMK Bilcon og Mark Hardy, CEO for TouchStar plc. har ført til, at begge organisationer har forpligtet sig til et strategisk partnerskab. HMK Bilcon har en stor markedsandel i Skandinavien, og TouchStar har lignende i Storbritannien, Irland og derudover.

 

- HMK Bilcon og TouchStar har allerede leveret en fuldt integreret løsning til DCC Energi. Selskaberne Leo Laustsen A/S og Fjellerad Transport ApS er en del af DCC Energis distributionssystem i Danmark, og de har fået leveret to nye sættevogne fra HMK Bilcon med SafeCon III IT-styringssystemet integreret med TouchStars OBTC.

Læst i alt:

370 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke