Trailere

8. juni 2020 - 01:44

App linkNu på Google Play

Trailer-trekløver leveret til vognmand i Tørring

8. juni 2020 - 01:44

Kurt Holm & Sønner A/S har for nyligt afhentet deres tre nye Kel-Berg 4 akslet tiptrailere fra Lastas.

 

Kurt Holm & Sønner A/S har mere end 50 års erfaring i stykgodstransport, containerudlejning og har leveret sand/grus til private og store erhvervs projekter i alle disse år. Ud over dette har de stor erfaring med forskellig vognmandkørsel, som blokvognskørsel, kran, special-, entreprenør- og container transport. De har åbent 24 timer i døgnet og beskæftiger i dag mere end 30 medarbejdere i Midt- og Sydjylland.

 

Chassis opbygning: Længdevanger opsvejst i boks-profil QSTE690, stærke tværvanger og forstærkninger, som giver et meget stabilt chassis og cyklistværn i begge sider.

 

Kassens opbygning: Indvendig, tophængt bagklap med pneumatisk åbne- og lukkesytem. 3/2 ventil monteret for automatisk åbning, sider fremstillet i 40 mm alu.profiler, bund fremstillet af 7 mm gennemgående alu. plade i speciel slidstærk kvalitet, tophængslerne er flyttet 180 mm frem, for at få 10% større åbning ved aflæsning, beklædt med 15 mm kunststof i bund og med 10 mm på siderne i 1.250 mm højde, leveret med kost- og skovlbeslag og med forchromede fælgringe.

Trailerne er leveret med 4 x 9 tons SAF-aksler med skivebremser, samt original SAF-luftaffjedring med hæve- og sænkeventil. 1. aksel og 4. aksel er løftbar, samt er 4. aksel selvstyrende. Monteret Kel-Berg sikkerhedspakke med tilt-alarm og dumperventil.

 

De nye trailere er leveret af Anders Larsen fra Lastas Trucks Danmark A/S.

Læst i alt:

855 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke