Trailere

25. august 2017 - 02:22

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Traileraktør åbner i Hirtshals

25. august 2017 - 02:22

Trailer-aktøren TIP køber sig til sit 15. værksted i Norden, når virksomheden nu køber endnu et værksted i Danmark fra 1. september 2017.

 

Det handler om Agathon On Spot ved havnen i Hirtshals, et centralt trafikpunkt for transport mellem Norge, Færøerne, Island, Danmark og resten af Europa.

TIP’s nye værksted har 14 baner ved Hirtshals Havn, hvor den tunge transport er steget kraftigt de seneste år.

 

Veldrevet værksted

Christian Petersen, adm. direktør for TIP Nordic:

- Vi er glade og stolte over, at kunne tilføje Agathon on Spot til vores servicenetværk. Opkøbet af dette værksted er i tråd med ambitionen om fortsat at vækste og styrke vores værkstedsnetværk. Bent Agathon har formået at opbygge et veldrevet og yderst professionelt værksted med medarbejdere, der besidder kompetencer og ekspertise, der stemmer overens med TIP’s krav om kvalitet og effektivitet. Vi er særligt glade for, at vi styrker vores kompetencer indenfor køleservice. Vi ser frem til, at vores service tilbud til eksisterende og nye kunder bliver yderligere forstærket.

Fortsætter som salgsansvarlig

Bent Agathon, der åbnede Agathon On Spot i 2006, tilføjer:

- Vi glæder os over at blive en del af TIP’s professionelle service netværk. TIP Trailer Services har i mange år bevist, at de har ambitioner og målsætning om at drive og skabe et værkstedsnetværk, hvor kvalitet, professionalisme og effektivitet er afgørende. Dette har også altid været centralt for os, og jeg ser meget frem til at blive en del af en international virksomhed, der har fokus på at forstærke og udvide deres service tilbud til deres kunder.

 

Bent Agathon forsætter selv som ansvarlig for salg af værkstedsservice hos TIP i Skandinavien.

 

Læst i alt:

5 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger