Trailere

29. november 2019 - 02:04

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Trailere til Forsvaret og hospital

29. november 2019 - 02:04

Det danske forsvar får endnu en undervisningstrailer, og i Norge forsynes Stavanger Universitetssjukehus med en mobil blodbank.

Afsender er den nordjyske tankbil- og trailerspecialist HMK Bilcon, der leverer de mobile trailer-løsninger, som ventes at give afsæt for yderligere vækst.

 

To vundne udbud

I løbet af 2019 har HMK Bilcon udviklet og lanceret en række nye produkter, og det giver pote i form af to vundne offentlige udbud. Virksomhedens første ordre på de nye produkter er på en mobil undervisningstrailer på 48 kvadratmeter til Forsvarets Materiel- og Indkøbsstyrelse, som får navnet Check Point Two.

 

Den mobile trailer bliver dermed søstertrailer til forgængeren Check Point One, også leveret af HMK Bilcon, som stadigvæk er i drift. Traileren skal anvendes som undervisningslokale for forsvarets personel og til rekrutteringsopgaver, og den kan i sagens natur let transporteres til Forsvarets mange lokationer.

Til Stavanger Universitetssjukehus leverer HMK Bilcon en mobil blodbank på 56 kvadratmeter, som består af seks tappelejer, interviewrum til donorer, venterum, toiletfaciliteter, tekøkken og personalerum.

Både undervisningstraileren og den mobile blodbank er produceret med ekspanderbare sider, som kan køres ud, når trailerne er sat op. Desuden er trailerne opbygget i glasfiberarmede polyesterpaneler, som giver stor holdbarhed og isolation.

 

Udover de to vundne udbud skal HMK Bilcon desuden opbygge en ny mobil undervisningstrailer med lastbilsimulator til Transportens Udviklingsfond, som rekrutterer unge til transportbranchen.

Stor fornyelse

Ifølge direktør hos HMK Bilcon, Peter Jensby, er lanceringen af de nye trailerprodukter og leverancen til Forsvaret og Stavanger resultatet af en omfattende fornyelse af virksomheden:

 

- Vi har i 2019 investeret massivt i en opgradering af hele virksomheden, digitalisering og herunder også i udvikling af nye produkter, for at danne grundlaget for en fremtidig vækst. Siden opstarten i 2017 er vi gået fra at være 40 ansatte til nu at beskæftige 95 ansatte. 10 personer har i hele 2019 arbejdet med de nye produkter, både udvikling, pilottest, implementering, lancering og efterfølgende support for at sikre en god oplevelse for kunderne, lyder det fra Peter Jensby.

 

Han fortsætter:

- Det har været dyrt og kostet blod, sved og tårer, og vi forventer først, at det bidrager positivt til bundlinjen i løbet af 2020. Vi kan allerede nu se, at produkterne åbner nye markeder for vores snart 125 år gamle virksomhed.

Målet er, at HMK Bilcon fra 2020 og i de efterfølgende år realiserer en årlig vækst på 20 procent, baseret på de nye produkter.

Læst i alt:

143 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger