Trailere

11. oktober 2019 - 02:50

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Tysk indmarch udfordrer VM Tarm

Tysk indmarch udfordrer VM Tarm

11. oktober 2019 - 02:50

Tyske Schwarte Group har købt et gylle-koncept af FP Production i Grindsted og etableret et nyt datterselskab i Danmark.

Sådan lyder meldingen blandt andet fra den tyske tankproduktionsvirksomhed Schwarte Group, der med købet fokuserer på det skandinaviske marked indenfor tanktransport samt stationære rustfri tanke.

 

Det nye datterselskab, med adresse i Esbjerg, ledes af Kristian Olsen, der tidligere har været adm. direktør hos VM Tarm.

 

Pumpe og kran

Opkøbet hos FP Production inkluderer bl.a. en patenteret gyllepumpe og kranproduktion, og med investeringen går den tyske producent efter en del af markedet for blandt andet gylletrailere, der i dag domineres af producenten VM Tarm.

Tilsvarende ønsker FP Production at øge sine aktiviteter indenfor underleverandørarbejde og filterproduktion. For at imødekomme dette, påtænkes der et køb af en laserskærer i Grindsted.

Tankbiler i mere end 75 år

FP Productions produktprogram passer fint med Schwarte Groups produktion af gylletrailere, og det gør den tyske producent til en potentiel leverandør på det skandinaviske marked, lyder det videre fra Schwarte Group.

 

Den tyske aktør har produceret tankbiler i mere end 75 år, primært tanke til chassisopbygninger, semitrailere, anhængere og veksellad indenfor segmenterne gylle, mælk og øl.

Schwarte Group har en årlig produktion på ca. 1.000 tanke, 700 stationære tanke til bl.a. mejerier og 300 tanke til transport af mælk, gylle og øl.

Læst i alt:

130 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger