Trailere

28. september 2018 - 02:05

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Tysk producent får innovationspris

28. september 2018 - 02:05

Tyske Kässbohrer har på IAA-messen i Hannover modtaget hæderen Trailer Innovation Award 2019 i kategorien Chassis. Prisen anerkender Kässbohrers multifunktionelle containerchassis, der med sit ottekantede centrale rammedesign løser en række torsionsproblemer og dermed skader på sættevogne.

 

Dermed har Kässbohrer, der kalder sig Europas hurtigst voksende sættevognfabrikant, løst et 30 år gammelt problem. Firmaets ottekantede midterramme gør det således muligt at reducere spænding i forbindelse med alle svejsede komponenter.  

 

- Vi er et ingeniørfirma, og vi integrerer altid den nyeste teknologi til vores forretning for at tilbyde banebrydende teknologi til vores kunder i 55 lande. At vi vinder Trailer Innovation Award igen er en stor succes og resultatet af vores hårde arbejde. Kässbohrer har kapacitet og vision til at fortsætte vores innovationsarv for at imødekomme vores kunders behov og tage branchen videre også 125 år fremover, lyder det fra Kässbohrer.

Læst i alt:

7 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger