Trailere

3. marts 2020 - 01:43

App linkNu på Google Play

Vognmand får leveret ny tiptrailer

3. marts 2020 - 01:43

Vognmand Ernst Jacobsen A/S har for nyligt afhentet deres nye Kel-Berg 4 akslet tiptrailer på 59 m3 fra Lastas i Hedensted.

 

Vognmandsfirmaet Ernst Jacobsen A/S hovedbeskæftigelse består i levering af sand og grus til betonværker, elementfabrikker samt til større byggeprojekter, transport af træflis til fjernvarmeværker og gods med egne gardintrailere for virksomheder I lokalområdet ud til hele Danmark.

 

Virksomheden har egen sand og grusgrav, der anvendes i betonindustrien samt på golfbaner, legepladser og til fremstilling af glaserede teglsten m.v. Derudover har de årligt store leveringer af sand til Norge og Færøerne med skibe, der bliver brugt til beach volley baner og i betonindustrien.

 

Chassis opbygning: Længdevanger opsvejst i boks-profil af QSTE690, stærke tværvanger og forstærkninger som giver et meget stabilt chassis, lukket cyklistværn i begge sider og trekanter mellem akslerne.

Kassens opbygning: Udvendig, tophængt bagklap med pneumatisk åbne- og lukkesystem, sider fremstillet i 40 mm alu.profiler 2,5 mm indvendig og 2,0 mm udvendig, bunden er fremstillet af 7 mm alu.plade, arbejdsplatform i galvaniseret stål med sikkerhedsgelænder, monteret 15 mm kunststofbund og 10 mm kunsstofplader indvendig på siderne i 1.250 mm højde der afsluttes med alu.skinne, 1 stk. kornlem monteret i bagklap, 3 m alu.stige monteret i venstre side, 2 x 5 sidemarkeringslygter iført i skåle på tipkassen, værktøjskasser indbygget i cyklistværn midt i samt monteret automatisk rullepresenning.

 

Traileren er leveret med 4 x 9 tons BPW-aksler med tromlebremser og original BPW luftaffjedring med hæve-/sænkeventil. 1. og 4. aksel er løftbar samt er 4. aksel er selvstyrende.

Den nye trailer er leveret af Ivan Kristensen fra Lastas.

Læst i alt:

873 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger