Trailere

22. august 2017 - 02:30

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Vognmand håndterer løstrailere

22. august 2017 - 02:30

Bornholmske BHS Logistics står for håndteringen af løstrailere i Rønne og Køge havne, når Molslinjen 1. september næste år overtager færgefarten til Bornholm.

 

Udlicitering

- Vi har i Molslinjen tradition for at udlicitere arbejdet med løstrailere i havnene, og det har været vigtigt for os at finde en partner, som kan klare opgaven i både Rønne og Køge. Det har vi fundet på Bornholm, siger Jesper Skovgaard, Molslinjens kommercielle direktør.

 

BHS Logistics tager fat på arbejdet 1. september næste år, men går allerede nu i gang med de indledende manøvrer.

 

- Vi er glade for at have vundet opgaven, og vi glæder os til at komme i gang. Vi vil i den nærmere fremtid påbegynde arbejdet med planlægning og ansættelse af de medarbejdere, vi skal bruge til opgaven. Vi har hele vejen igennem vores dialog med Molslinjen haft en klar opfattelse af et fælles ønske om at fastholde bornholmske arbejdspladser, tilføjer Mikkel Ørum, afdelingschef hos BHS Logistics.

Nyt navn

I foråret ændrede virksomheden navn fra det daværende Bech - Hansen & Studsgaard til BHS Logistics. Virksomheder forklarer, at det nye navn markerer det bornholmske firmas vokseværk fra fragtmand på danske landeveje til også at være europæisk logistikleverandør med specialiserede løsninger.

 

Direktør Morten Studsgaard, BHS Logistics, forklarede i foråret:

- Der er ikke tale om en revolution. Men bevægelsen har været tydelig i mange år – og i løbet af de seneste fem-ti år har vi udviklet os kraftigt. Det vil vi gerne markere. Vi vil gerne markere, at kerneforretningen ikke længere er at transportere varer og pakker fra A til B i Danmark, men at vi også leverer logistik, specialiserede løsninger inden for f.eks. pharma samt internationale transporter. Populært sagt, så er værktøjskassen blevet lidt større - vi er gået fra transport til løsninger.

Om Molslinjen

Råder over fire moderne hurtigfærger; hurtigfærgen Max Mols og superfærgerne Express 1, Express 2 og Express 3, blandt verdens største katamaraner.

Superfærgerne tager op til 1.000 passagerer. Vogndækket kan indeholde en kombination af op til 417 personbiler, 60 motorcykler samt laste campingvogne, busser og op til 30 lastbiler.

Via Kattegat-ruterne Aarhus-Odden og Ebeltoft-Odden overføres årligt mere end 1,3 mio. personbiler og næsten 2,8 mio. passagerer.

Læst i alt:

7 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger