Trailere

4. maj 2022 - 15:45

App linkNu på Google Play

Vognmand har fået unik trailer

4. maj 2022 - 15:45

En unik specialdesignet AMT-maskintrailer opbygget og leveret af MTDK. Det er, hvad vognmand Hejne Møller Pedersen har fået leveret til transport af de tunge maskiner, der er vognmandens speciale.  

 

Løgstør-vognmanden skal selv køre med den nye trailer, og han er særligt glad for en ny løsning, traileren er leveret med.  

 

- Alt bliver styret fra to fjernbetjeninger. Så jeg kan stå et godt stykke fra bil og trailer og styre alting, og i det sekund jeg stiger ud af bilen, er jeg faktisk i gang med at betjene tingene, siger Hejne Møller Pedersen og fortsætter:  

 

- Når jeg har læsset, kan jeg lukke mine ramper op uden, jeg skal hen til traileren. Så det er både mere sikkert, og det sparer tid. Det er en løsning, jeg er blevet rigtig glad for. 

 

Maskintraileren har hydrauliske støtteben, spil bygget i forenden, to centralsmøringer så traileren hele tiden smører sig selv inklusive ramperne i bag hvilket er lidt usædvanligt, hydraulisk styring, surringsringe over alt og 4x12 BPW aksler. 

Som at få nyt fjernsyn  

Hejne Møller Pedersen har selv valgt de specialdesignede løsninger for at gøre både drift, betjening og vedligehold så optimal som muligt. Traileren var længe ventet, så det var en glad vognmand, der kunne køre fra MTDK i Randers, da traileren stod klar. Den er i drift og lever fuldstændig op til Hejne Møller Pedersens forventninger.  

 

- Jeg er meget tilfreds. Det kører så godt med den trailer. Der var da lidt at sætte sig ind i, men det er jo det samme, som når du får et nyt fjernsyn. Det lærer du også hurtigt, hvordan fungerer, siger Hejne Møller Pedersen.  

 

Den unikke AMT-trailer bliver trukket af Hejne Møller Pedersens flotte Scania R650 V8. En Scania der står for at blive skiftet ud med en S770, der lige nu er ved opbyggeren.  

Læst i alt:

1272 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke