Trailere

31. januar 2020 - 01:43

App linkNu på Google Play

Vognmand: Vi vil vise at vi er danske

Vognmand: Vi vil vise at vi er danske

31. januar 2020 - 01:43

Vognmand Lars Justesen i Egernsund ved Gråsten udvider sin forretning med køb af fire nye trailere hos Krone i Padborg. Der er tale om to boks Dry Liner-trailere og to Profi 5 liner-gardintrailere.

 

»Vi ønsker at styrke vores brand, så vi nu har både navn og logo på trailer og trækker. Dermed ønsker vi at sende et signal om, at vi er en dansk virksomhed med danske chauffører og dansk indregistreret materiel. Det, ved vi, har betydning for flere af vores faste kunder,« siger vognmand Lars Justesen, der etablerede sin virksomhed for 11 år siden, blot tre måneder før finanskrisen satte ind.

 

»Vi er kommet godt gennem krisen ved at levere den service og kvalitet, som kunderne efterspørger. Hidtil har vi lejet trailere, men mener nu, at tiden er inde til at have eget materiel. Vi har oplevet et godt samarbejde med Krone, der har skræddersyet de nye trailere til at opfylde vores behov.«

 

Egernsund-virksomheden råder i dag over ni trækkere, som på kontraktbasis løser opgaver for en række virksomheder, hvortil kommer betjeningen af en fast kundekreds blandt de største sønderjyske firmaer.

Læst i alt:

4952 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger