Trailere

9. november 2021 - 01:43

App linkNu på Google Play

Walking Floor til Vestjylland

9. november 2021 - 01:43

Steens Biobrændsel ApS har afhentet deres fabriksnye Knapen 4-akslet Walking Floor trailer ved Lastas i Hedensted.

 

Steens Biobrændsel ApS ligger i Hodsager i Vestjylland. De tilbyder transportopgaver i alle størrelser fra f.eks. maskin- og gylletransport, buffertank samt volume-transport af korn, gødning, kartofler, sand og grus. Derudover forhandler de deres egne træpiller, der fås i big bags eller på paller og deres egne briketter, der er fremstillet af 100 procent rent træ uden nogen former for fremmedlegemer. Derudover leverer de sand, grus og flis.

 

Chassis opbygning: Opbygget på et selvbærende stålchassis, kongeboltkonstruktion er svær/stabil stålprofil, aluminiums-hjælperamme for selvbærende konstruktion for mindre egenvægt og større volumen og cyklistværn i begge sider.

 

Kasse opbygning: Siderne er 3/2 mm tyk og 600 mm brede aluminiums-sider som er fuldsvejst indvendig, special overkantsprofil med løbeskinne for aluminiums skillevæg som har frigang over bund på ca. 100 mm, Cargo Floor CF 500 SL-C bundsystem med 8 mm alu. bundbrædder i glat udgave, med CF betjening, bagdøre i alu. profiler med 3-trins stige under, monteret plastværktøjskasse i venstre side og stopklodser, med automatisk rullepresenning.

Traileren er leveret med 4 x 9 tons BPW-aksler med tromlebremser og original BPW luftaffjedring og hæve/ sænke-ventil. 1. og 4. aksel er hævbar og 4. aksel er selvstyrende og har en tilladt totalvægt på 48.000 kg.

 

Den nye Walking Floor trailer er leveret af Anders Larsen fra Lastas.

Læst i alt:

902 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke