Trailere

3. august 2018 - 01:44

App linkNu på Google Play

Walking Floor trailer til Schäfler

3. august 2018 - 01:44

Børge Schæfler har afhentet deres fabriksnye Kel-Berg/Knapen 3 akslet Walking Floor trailer ved Lastas.

 

I 1996 startede Børge Schäfler, skoventreprenør, som enkeltmandsvirksomhed. De er i mellemtiden vokset sig større, og på nuværende tidspunkt beskæftiger de 9 mand, inklusive ejeren og en skovbrugerelev samt i højsæsonerne er de flere ansatte.

 

Deres ekspertise og primære opgaver er indenfor træfældning af skov, hegn og maskinelle og manuelle arbejdsopgaver. Børge Schäfler yder desuden også stubfræsning, knusning af arealer, rydning af hegn og ældre kulturer af for eksempel kirsebær-, æble- og juletræer m.m. der flises og afsættes typisk til varmeværker.

 

Chassis opbygning: Opbygget på et selvbærende alu.chassis, kongeboltkonstruktion er svær/stabil stålprofil, aluminiums-hjælperamme for selvbærende konstruktion, for mindre egenvægt og større volumen.

Kasse opbygning: Siderne er 3/2 mm tykke og 600 mm brede aluminiums- sider som er fuldsvejst indvendigt, special overkantsprofil med løbeskinne for aluminiums skillevæg, som har frigang over bund på ca. 100 mm, Cargo Floor CF 500 SL-C bundsystem med 10 mm alu. bundbrædder i glat udgave, med CF betjening, bagdøre i alu.profiler med 3-trins stige under, monteret kost- og skovlbeslag samt plastværktøjs- kasse i venstre side foran aksler, samt 3 m stige og stopklodser og med alm. rullepresenning.

 

Traileren leveres med 3 x 9 tons BPW-aksler med skivebremser. 1. aksel kan hæves og 3. aksel er selvstyrende og har en tilladt totalvægt på 42.000 kg.

 

Den nye Walking Floor trailer er leveret af Ivan Kristensen fra Lastas.

Læst i alt:

792 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger