21. september 2022 - 10:33

App linkNu på Google Play

Trailerfabrikant håber på hjælp efter større tyveri

Trailerfabrikant håber på hjælp efter større tyveri

21. september 2022 - 10:33

Jakob Bargmann

Hos MTDK – AMT Trailer i Randers SV har man i sidste uge mellem mandag klokken 18 og tirsdag klokken 6 været udsat for et indbrud i en af virksomhedens montagehaller. Hele 41 komplette hjul med dæk er blevet stjålet og derfor har firmaet bedt offentligheden om hjælp.

 

Sagen er blevet overdraget til politiet, som efterforsker den, men samtidig håber man hos MTDK, at nogle i branchen eller andre kan være Randers-firmaet behjælpelig med at få de stjålne hjul tilbage.

 

- Vi er selvfølgelig stadig interesseret i at høre fra folk, der hører et eller andet eller hører om en pludselig opstået mulighed for at købe dæk af en eller anden ny kanal. Vi har jo en stor forhåbning om, at der er nogen, der kan hjælpe os i form af det, de hører, eller på en på en eller anden måde falder over nogen, som lige pludselig hører om nogen, der får tilbudt hjul i en eller anden mængde, siger Ian Tambo, sælger hos MTDK, til Lastbil Magasinet.

Ian Tambo understreger, at de stjålne hjul er med en speciel indpresning, der gør, at de ikke passer til en hvilken som helst trailer.

 

- Fælles for dem er, at de er monteret på en fælg, som har denne specielle indpresning og kun er tilrettet til et af vores produkter. Det er specialfælge. De kan ikke bruges til andet end vores trailere, og det tænker vi ikke, en tyv har tænkt ind i regnestykket. Selve dækkene er 30 stk. af typen 385/65/22,5 og 11. stk. af typen 315/80/22,5, siger Ian Tambo.  

 

Han fortæller, at virksomheden har forskelligt bevismateriale, og at det selvsagt altsammen er overgivet til politiet.

 

- Og det vil jeg ikke gå så meget yderligere ind i, for det er en del af deres efterforskning, siger Ian Tambo.  

Ian Tambo kan kontaktes på telefon 92440599.

Læst i alt:

3321 gange

Læses i øjeblikket af:

2

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger