Trailernyt

6. marts 2019 - 20:28

App linkNu på Google Play

Krone ScanBalt udvider igen i Padborg

Krone ScanBalt udvider igen i Padborg

Adm. direktør Jan Knudsen og hans folk hos Krone Scanbalt får større albuerum 1. august.

6. marts 2019 - 20:28

For tredje gang siden 2013 udvider en af landets største trailervirksomheder, Krone ScanBalt, sit domicil i Padborg. Denne gang udvides det 1000 kvadratmeter store hovedkontor med 420 kvadratmeter, hvortil kommer opførelsen af en servicehal på 660 kvadratmeter. Bag opførelsen står Alterna Huse i Rødekro.

 

Projektet, der skal stå færdigt 1. august, beløber sig til godt 7,5 millioner kroner og betyder, at afdelingerne Krone Fleet og Krone Used rykker ind i de nye lokaler, mens nyvognsafdelingen får mere plads i det hidtidige byggeri.

 

Ud over mere plads til medarbejderne indrettes nye kantinefaciliteter, områder til chauffører, mødelokaler og et større receptions- og loungeområde.

 

Samtidig med det nuværende hovedkontor råder Krone ScanBalt over 1900 kvadratmeter lagerfaciliteter og et samlet udendørsareal på 78.000 kvadratmeter.

Organisationen i Padborg er en del af den tyske Krone-koncern. Den har ansvaret for salget af nye trailere til transportsektoren i Danmark, Estland, Litauen og Letland. Ligeledes rådes der over en udlejningsforretning, Krone Fleet, i de samme lande med 6400 trailere i udlejning. Dertil kommer salget af brugte trailere til hele Europa samt Østeuropa. Samlet består den danske koncern af 70 medarbejdere.

 

Udvidelsen af hovedkontoret markeres fredag 8. marts kl. 11.30 med et rejsegilde på Kilen 5 i Padborg.

Læst i alt:

619 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

redaktionen@lastbilmagasinet.dk

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger