Trailernyt

29. august 2019 - 01:43

App linkNu på Google Play

Opsigtsvækkende toilet-trailer til Ry

29. august 2019 - 01:43

Pressalit i Ry har fået leveret en ny 2-akslet Hangler-gardintrailer med specialdesignet logo, som sætter toiletbrættet i nyt perspektiv med en opsigtsvækkende kørende reklame bag firmaets sættevognstrækker, der føres af firmaet trofaste chauffør Jørgen Norup.

 

Traileren er XL-godkendt, som sikrer, at godset holder sig inde i lastrummet, hvis traileren skulle forulykke. Derudover er den udstyret med BPW luftaffjedrede aksler med hæve/sænke-ventiler, således at ladhøjden kan tilpasses alle rampehøjder, huller til kæpstokke, skydetag, forstærket forsmæk, lang svanehals, 30 mm træfinerbund godkendt til 8 ton, sikkerhedsreflekser rundt ved bagdøre og langs presenningen, Load-lock truckværn monteret i ladkanten, LED-lygter mm. – alt sammen med en tilladt totalvægt på 33.000 kg og egenvægt på 5540 kg.

Scanvo Trucks Danmark A/S har stået for leveringen til Pressalit A/S, som er en dansk privatejet fabrik og en af Europa største producenter af toiletsæder og tilbehør til badeværelset.

Læst i alt:

1061 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

redaktionen@lastbilmagasinet.dk

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger