Trailernyt

4. oktober 2019 - 01:43

App linkNu på Google Play

Så er der ny 4-akslet tiptrailer til Buhl

4. oktober 2019 - 01:43

J. Buhl & Sønner A/S har for nyligt afhentet deres nye Kel-Berg 4 akslet tiptrailer på 56 m3 med aut. rullepresenning fra Lastas i Hedensted.

 

J. Buhl & Sønner A/S har specialiseret sig inden for mange områder af transport. Primært med udkørsel i områderne Hasselager, Aarhus og resten af Østjylland, men udfører også opgaver uden for dette område.

 

Deres daglige opgaver er flytning, transport og tømning af affalds- og skibscontainere. Samt flytning og transport af sand/sten/grus og løft/flytning/transport af huse og skurvogne. De leverer både store og små mængder, og har derfor kunder inden for både det private og erhvervslivet.

 

Chassis opbygning: Længdevanger opsvejst i boks-profil af QSTE690, stærke tværvanger og forstærkninger som giver et meget stabilt chassis, cyklistværn i begge sider.

Kassens opbygning: Udvendig, tophængt bagklap med pneumatisk åbne- og lukkesystem, sider fremstillet i 40 mm alu.profiler 2,5 mm indv. 2,0 mm udv., bunden er fremstillet af 7 mm alu.plade, påsvejset 400 mm lang alu.skuffe i fuld brede i bag med 500 mm sider og en hældning på 15°, 1 stk. kornlem monteret i bagklap, arbejdsplatform i galv. stål med sikkerhedsgelænder, monteret 15 mm kunststofbund og 10 mm kunsstof- plader indvendig på siderne, monteret værktøjskasse i sort plast, 3 m stige inkl. beslag samt kost og skovl beslag.

 

Traileren er leveret med 4 x 9 tons SAF-aksler med skivebremser. 1. og 4. aksel er løftbar samt er 4. aksel selvstyrende. Den nye trailer er leveret af Jan Bertelsen fra Lastas.

Læst i alt:

716 gange

Læses i øjeblikket af:

2

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

redaktionen@lastbilmagasinet.dk

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger