Trailernyt

1. juli 2019 - 01:43

App linkNu på Google Play

Så er der nyt til Thortrans

1. juli 2019 - 01:43

Thortrans Randers A/S har afhentet deres første fabriksnye Kel-Berg 2 akslet city boks- trailer ved Lastas i Hedensted.

 

Thortrans er en familievirksomhed med over 45 år i transportbranchen og beskæftiger over 160 ansatte, heraf 100 chauffører.

Deres vognpark består af 95 trækkere, 15 forvogne/kærre og ca. 200 trailere. Deres kernekompetence ligger inden for møbel-, køkken- og inventartransport. Desuden er de specialiseret i transport af pap, plastemballager og stykgods til produktionsvirksomheder. De har flere ugentlige afgange til Danmark, Norge og Sverige. Ud over transport har de̊ et stort lagerhotel i Randers med ind- og udleveringer.

 

Chassis opbygning: Længdevanger opsvejst i I-profil, stærke tværvanger og forstærkninger, som giver et meget stabilt chassis og cyklistværn i begge sider.

Gardin opbygning: Leveret med isoleret tag, monteret Zepro lifte 2.500 kg med 2 m liftplade, bund af 30 mm Wisa-Trans plader der er nedlagt mellem langvangerne, kassen er let-isoleret med plads til 34 paller og har en indlæsningshøjde fra bagende på 2.730 mm, leveret med 3 stk. stavsurringsskinner i højre og venstre side, 2 stk. optrin monteret ved lygtekasser i højre og

venstre side, monteret 2 stk. plast værktøjskasse og bakkamera monteret ved topvange i bagende. Leveret med 1 reservehjul.

 

Trailerne leveres med 2 x 10 tons BPW-aksler med tromlebremser samt original BPW-luftaffjedring med hæve-/sænkeventil. Derudover er der lift på første aksel samt Tridec tvangsstyring af bageste aksel med stang-system.

 

Traileren er XL godkendt og har en tilladt totalvægt på 35.000 kg.

Læst i alt:

1115 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

redaktionen@lastbilmagasinet.dk

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger