Trailernyt

2. oktober 2019 - 01:44

App linkNu på Google Play

Schmitz skimter udfordringer i horisonten

2. oktober 2019 - 01:44

Rasmus Haargaard

Europas største trailerproducent, Schmitz Cargobull, holdt tempoet oppe i det forgangne regnskabsår, som netop er afsluttet for 2018/19. Schmitz holdt positionen som markedsleder i Europa, men forventer dog ikke lutter medvind i det kommende år – af en række forskellige årsager.

 

»Et kig på tallene for 2018/19 forretningsåret viser, at det var et solidt år for Schmitz Cargobull,« siger Andreas Schmitz, adm. direktør for Schmitz Cargobull AG i forbindelse med præsentationen af årsrapporten for nylig.

 

På baggrund af den overordnede økonomiske og politiske udvikling forventer Schmitz Cargobull dog ikke yderligere vækst i forretningsåret 2019/20, som netop er indledt.

 

»Men vi forventer alligevel, at de central- og østeuropæiske regioner samt Spanien vil forblive relativt stabile markeder, mens vi forventer en nedgang i andre lande,« fortæller Andreas Schmitz, der tror på, at det kan lade sig gøre at håndtere udfordringerne uden dramatik i Schmitz-koncernen.

»Vi holder alle vores mulighed åbne for at handle fleksibelt og forventer, at vi vil være i stand til at implementere de nødvendige besparelser uden at foretage beskæringer i vores faste bemanding,« siger han.

Læst i alt:

556 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

redaktionen@lastbilmagasinet.dk

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger