Trailernyt

26. september 2019 - 01:43

App linkNu på Google Play

Trailernyhed leveret til transportfirma

26. september 2019 - 01:43

Vilh. Bech Dortheasminde A/S har for nylig afhentet deres nye Kel-Berg 4 akslet tiptrailer 83 m3, der er en nyhed fra Kel-Berg.

 

Vilh. Bech Dortheasminde A/S er en alsidig leverandør af transportydelser, blandt andet har de kørsel med 4 akslet forvogn og kærre, følgebil, tipsættevogn, blokvogn, læsning og kørsel af specielle emner, åben samt lukket trailer og kran/grab kørsel. Derudover råder de over 2 grusgrave, som ligger i henholdsvis Grædstrup og Hvirring, hvor de er leveringsdygtige indenfor harpet og vasket sand, perle-, ærte- og nøddesten, singels, pak- og kampesten, støbemix, stabil- og filtergrus samt harpet muld. De har også speciale i gylletransport med 3 tankvogne på 34 m3 og 38 m3 som kører med gylle, biogas og slam.

Chassis opbygning: Længdevanger opsvejst i boks-profil QSTE690, stærke tværvanger og forstærkninger, som giver et meget stabilt chassis, cyklistværn i begge sider.

 

Kassens opbygning: Bagdøre i 450 Hardox Stål og er 2 delt, sider i 450 Hardox stålprofiler, bunden er fremstillet af 6 mm gennemgående stålplade i speciel slidstærk kvalitet, stålwinkelprofil 50x50x6 mm i fuld længde, arbejdsplatform i galv. stål med sikkerhedsgelænde, monteret kost- og skovlebeslag.

 

Traileren er leveret med 4 x 9 tons BPW-aksler med tromlebremser, original BPW-luftaffjedring og hæve-/ sænkeventil. Liftaksel på 1. aksel og 3. aksel er selvstyrende.

 

Den nye trailer er leveret af Anders Larsen fra Lastas.

Læst i alt:

1510 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

redaktionen@lastbilmagasinet.dk

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger