21. marts 2019 - 22:41

App linkNu på Google Play

Transport 2019 er godt i gang

21. marts 2019 - 22:41

Torsdag morgen stod 375 udstillere klar til at byde de besøgende velkommen på den største udgave af transportmessen nogensinde i MCH Messecenter Herning.

 

I forbindelse med åbningen af Transport 2019 holdt både administrerende direktør i MCH A/S, Georg Sørensen, og transportminister Ole Birk Olesen tale. Georg Sørensen startede med at takke messekomite, samarbejdspartnere og udstillere for deres passionerede opbakning og stærke indsats gennem fire årtier.

 

»Vort mål med Transport 2019 er en messe, der inspirerer, motiverer og stimulerer interessen for produkterne og løsningerne. En messe, hvor man møder og mødes,« sagde Georg Sørensen, inden han gav ordet til transport-, bygnings- og boligminister Ole Birk Olesen.

 

Ministeren glædede sig over at åbne messen, og han fremhævede den nye konference og udstilling Grøn Transport, som messen har gjort til et centralt tema i år.

»Jeg har set frem til at åbne messen, fordi den har meget godt at præsentere, og jeg ser frem til at høre, hvad I har på hjertet, når jeg kommer rundt i løbet af formiddagen. I Danmark har vi gennem årtier været kendt for at sætte nye standarder med vores indsats for klima og miljø. Det er regeringens ambition, at vi også i fremtiden skal være i front og præge udviklingen i Europa og globalt,« sagde Ole Birk Olesen, som også italesatte, at fremtidens grønne biler, busser og lastbiler får brug for god infrastruktur, da han introducerede regeringens Investeringsplan 2030.

 

Transport 2019 fortsætter i MCH i Herning både fredag og lørdag. Begge dage fra kl. 9-17.

Læst i alt:

512 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger