5. september 2019 - 09:00

App linkNu på Google Play

Så' det nu: Transport Øst løber af stablen i weekenden

Så' det nu: Transport Øst løber af stablen i weekenden

5. september 2019 - 09:00

Der er lagt op til et par fantastisk spændende dage i transportens tegn, når Danske Transport Medier i dagene 7.-8. september lukker op for Transport Øst 2019 i Greve – for 11. gang. Sjællands største transportmesse har i mange år været totalt udsolgt på udstillersiden, og således også i år, hvor 56 udstillere fylder pladsen op til sidste centimeter.

 

»Som i de forgangne år har de fleste udstillere meldt sig til, allerede da vi lukkede messen ned sidste år. Der er også kommet nye udstillere til, og generelt er der rigtig god opbakning fra udstillerne til at komme og møde branchen på den her måde igen,« siger Jeanette Routhe, direktør i Danske Transport Medier.

For første gang deltager alle syv store lastbilmærker på Transport Øst, og der er derfor ingen undskyldning for ikke at komme til Greve i weekenden uge 36 og få sig en branchesnak, en pølse og en fadøl – og ikke mindst se og røre ved lastbiler, trailere, kraner og dæk.

 

Publikum får mulighed for at se en masse flot transportudstyr, sidde bag rattet i de nyeste lastbilmodeller og få sig en snak med transport- og logistikvirksomheder, fagforeninger, uddannelsesinstitutioner, mm, for at blive klogere eller eventuelt slå en god handel af.

 

Danske Transport Medier er naturligvis også repræsenteret. Du kan finde os i indgangsteltet, hvorfra vi er klar til at give knaldgode messetilbud på abonnementer og annoncer. Desuden vil der være journalister repræsenteret fra alle vores tre medier – Transport Tidende, Lastbil Magasinet og Vognmandens Fagblad.

Ses vi?

 

Du kan printe din egen gratis billet til Transport Øst 2019 her.

Læst i alt:

1669 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger