2. september 2018 - 23:49

App linkNu på Google Play

Transport Øst rundede milepæl

2. september 2018 - 23:49

Transport Øst i Greve fejrede i weekenden en rund milepæl med en udsolgt messe. Alle standpladser på messearealet var udsolgt længe, og udstillingen var tæt pakket med mere end 60 udstillere på området i Ventrupparken lørdag og søndag.

 

Mange af dem har allerede bestilt plads på Transport Øst i 2019 efter en weekend, der igen var velbesøgt af mange chauffører, vognmænd og andre branchefolk, der mødtes til en fagsnak, dækspark og handler på tværs af standene.

 

»Det har igen været en forrygende weekend. Vi er stolte over, at Transport Øst har kunnet etablere sig som transportbranchens årlige mødested på Sjælland, og det skyldes først og fremmest den opbakning, vi har fået fra trofaste udstillere og publikum, som der bliver flere af år for år. Det er vi meget taknemmelige for, og vi ser frem til at udvikle messen yderligere i de kommende år,« siger Jeanette Routhe, direktør i Danske Transport Medier, som står bag arrangementet.

Greve Kommune har de seneste år været en aktiv medspiller i afholdelsen af Transport Øst, og borgmester Pernille Beckmann var til stede for at åbne udstillingen lørdag formiddag

 

»Det er imponerende, at besøgstallet og antallet af udstillere har været stigende år for år. Der er ingen tvivl om, at Transport Øst med årene er blevet et stærkt brand, der samler transportbranchen,« siger Pernille Beckmann.

Læst i alt:

714 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger