3. september 2021 - 01:45

App linkNu på Google Play

Transport Øst slår dørene op i denne weekend

3. september 2021 - 01:45

Sjællands største transportudstilling, Transport Øst, holdt en ufrivillig pause i 2020 pga- corona-pandemien. Heldigvis er der nu grønt lys til, at 2021-udgaven af Transport Øst kan vende tilbage i sin vanlige, fysiske form.

 

Det sker som sædvanlig den første weekend i september, hvor publikum fra hele Sjælland har været vant til at sætte kursen mod Ventrupparken i Greve. Og det vækker glæde hos både arrangører, publikum og udstillere.

 

- Vi savnede at holde messe i 2020, men oplevede alligevel en flot opbakning til vores virtuelle udgave af messen, som mange af vores udstillere støttede op om. Men nu ser vi meget frem til igen at kunne mødes med publikum og udstillere i Greve, siger Jeanette Routhe, direktør i Danske Transport Medier, der står bag Transport Øst.

Branchen vil mødes

Covid19-pandemien har vendt op og ned på meget i samfundet, også i transportbranchen. Men ikke på lysten til at mødes ansigt til ansigt over en weekend til både faglig snak og social hygge med kolleger, venner og bekendte.

 

- Det har været en usikker tid for os alle, så vi var da lidt spændte, da vi begyndte med planlægningen af Transport Øst 2021. Men det har været enormt positivt, og opbakningen har været lige så god, som den plejer, hvis ikke bedre. Så vi er virkelig stolte og taknemmelige over, at vi igen kan fylde messepladsen helt op, siger Jeanette Routhe.

Borgmesteren åbner

Hen over lørdag og søndag kan gæster besøge og få en snak med de mange udstillere, der repræsenterer en bred vifte af forhandlere af lastbiler, trailere, kraner, opbygninger, finansiering, uddannelse, rådgivning, tilbehør, dæk, olieselskaber og meget andet.

 

Greve Kommune er igen i år en aktiv medspiller til messen, og på åbningsdagen vil borgmester Pernille Beckmann stå for den officielle åbning af udstillingen. Det sker lørdag 4. september kl. 10.

 

Transport Øst 2021 finder sted 4.-5. september på Ventrupparken 12 i Greve. Åbningstiden er lørdag 10-17 og søndag 10-15. Entre på dagen er 50 kr., eller print din billet på transportøst.dk eller via en af udstillerne. Parkering er gratis.

Læst i alt:

566 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger