25. maj 2020 - 01:46

App linkNu på Google Play

Transportfirma med stort millionoverskud - og nyt navn

Transportfirma med stort millionoverskud - og nyt navn

25. maj 2020 - 01:46

De har skiftet navn, de kan fremvise et fornemt overskud, og de er godt tilfredse.
 
Dania Trucking, som 14. maj, skiftede navn til Dania Connect, er kommet ud med deres årsregnskab for 2019. Og det er pæne tal, transportvirksomheden med hovedkontor på Aarhus Havn kan fremvise.
 
Virksomheden kommer ud med et overskud, efter skat, på 7,7 millioner kroner. Det er en pæn sjat i forhold til forrige regnskabsår, hvor overskuddet lød på knap 4,5 millioner kroner.    
 
»Markedets aktivitetsniveau viste en positiv udvikling dog med fortsat hård konkurrence. Gennem høj effektivitet, skarp kontrol med omkostninger og især et kundedrevet fokus, er det lykkedes at præstere et resultat, som må anses for at være tilfredsstillende,« skriver ledelsen.
 
Dania Connect A/S har 53 medarbejdere og ejes af Frank Kruse-Jensen og Anders Bahn Christiansen.
 
Transportvirksomheden omsatte i 2019 for 43 millioner kroner mod 36 millioner kroner året før.

Social ansvarlighed
 
I 2012 blev Dania Connect, dengang Dania Trucking, certificeret som Grøn Transportvirksomhed af Færdselsstyrelsen og siden har de lavet en bæredygtighedsstrategi med ni punkter, der foruden klima, miljø og sikkerhed også rummer emner som sundhed, trivsel og arbejdsvilkår.
 
»Vi følger altid gældende overenskomst og lovgivning inden for arbejdsforhold i Danmark. Dette er ikke alene en kvalitetssikring, men også tryghed for medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder. Vi vil til enhver tid være en ansvarlig virksomhed, der ikke går på kompromis med arbejdsvilkår og trivsel.«
 
Og netop den sociale ansvarlighed skal være med til at skabe gode fremtidige resultater.  
 
»Det er afgørende for selskabet at kunne tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere med de rette kvalifikationer og kompetencer. Engagerede, loyale og kompetente medarbejdere er en forudsætning for også i fremtiden at kunne levere den bedste kvalitet og service til kunder og samarbejdspartnere samt sikre tilfredsstillende finansielle resultater,« står der i ledelsesberetningen.
 
Egenkapitalen i Dania Connect A/S er vokset til 16,9 millioner kroner. Ud af årsregnskabet fremgår det, at egenkapitalen i selskabet i 2018 var på 9,1 millioner kroner.

Læst i alt:

3729 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger