8. marts 2021 - 01:43

App linkNu på Google Play

Ministeren: Udbygning af Hillerødmotorvejen vil give markante tidsbesparelser

Ministeren: Udbygning af Hillerødmotorvejen vil give markante tidsbesparelser

8. marts 2021 - 01:43

- En udbygning af Hillerødmotorvejen mellem M3 og R4 vil give markante tidsbesparelser i fremtiden, og de trafikale fordele afspejles klart i det samfundsøkonomiske afkast, som udbygningen forventes at føre med sig. Når der i projektet samtidig håndteres støj og andre miljømæssige udfordringer ved den valgte strækning, er det et godt udgangspunkt til de kommende forhandlinger, siger transportminister Benny Engelbrecht.

 

Udtalelsen kommer, efter at Vejdirektoratet har gennemført en såkaldt Fase 2-programmering for udbygning af Hillerødmotorvejen mellem M3 og R4. Undersøgelsen omhandler blandt andet økonomi og trafikale effekter ved infrastrukturprojekterne samt relevante forhold vedrørende klima og miljø.

 

Hillerødmotorvejen er i lighed med andre motorveje i Hovedstadsområdet hårdt belastet i myldretidsperioderne og især på de strækninger, hvor der er udveksling af trafik med andre større veje. Udbygningen af Hillerødmotorvejen mellem M3 og R4 vil afhjælpe kødannelse og forkorte rejsetiden. Derudover indebærer udbygningen væsentlige forbedringer for miljøet, herunder etablering af støjskærme til gavn for støjbelastede boliger langs projektstrækningen, lyder det fra Transportministeriet.

Læst i alt:

278 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke