21. januar 2021 - 01:44

App linkNu på Google Play

Truck Center Kolding bliver ny HMF-servicepartner

Truck Center Kolding bliver ny HMF-servicepartner

Steen Lervad, serviceansvarlig for HMF Group A/S’ aktiviteter i Danmark (tv.) og Henrik Conradsen, ejer af Truck Center Kolding.

21. januar 2021 - 01:44

- For vores kunder er det helt afgørende, at deres kraner og udstyr bliver repareret hurtigst muligt, hvis uheldet skulle være ude – det er en af årsagerne til, at vi nu styrker vores servicedækning i Trekantområdet. Vi indgår samarbejde med Truck Center Kolding – en partner med erfaring fra kranbranchen, siger Steen Lervad, som er serviceansvarlig for HMF Group A/S’ aktiviteter i Danmark.

 

Truck Center Kolding har lige etableret sig i helt nye faciliteter på adressen Hesselly 13, 6000 Kolding. Her vil Truck Center Kolding fremadrettet råde over et helt nyt og moderne værksted med endnu mere fokus på service af kraner og hejs end hidtil, men også på lastbiler, trailere og dæk. Ud over værkstedsfaciliteterne råder TCK også over mobilservice, som betyder, at HMF nu kan sikre endnu bedre service på stedet hos deres kunder, når mindre servicearbejde skal udføres.

- Vi er begejstrede over samarbejdet med HMF. Det er en blåstempling af vores virksomhed, at en så velrenommeret virksomhed som HMF ønsker at have Truck Center Kolding som servicepartner. Som servicepartner kan vi endnu mere end hidtil. Vi får specialudstyr, så vi fremover kan servicere alle HMF-kunder både med det rette grej og knowhow. Samtidig vil vi lagerføre og sælge gængse HMF-reservedele fra vores eget lager. Derudover får vi med samarbejdet mulighed for at sælge en række supplerende produkter som tanke, pumper, løfteudstyr og meget andet, siger Henrik Conradsen, ejer af Truck Center Kolding.

 

Truck Center Kolding blev grundlagt i 2015 og bringer med sine kvalificerede medarbejdere mange års erfaring fra kran og lastbilbranchen med sig til HMF.

HMF Group A/S er en 100 % dansk, fondsejet virksomhed, der i år fejrer sit 75-års jubilæum som leverandør til den danske transportbranche.

Læst i alt:

798 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger