25. marts 2020 - 16:44

App linkNu på Google Play

Tysk oliegigant lover nul fyringer

Tysk oliegigant lover nul fyringer

Ernst Prost - direktøren for det hele hos Liqui Moly.

25. marts 2020 - 16:44

»Ingen vil blive afskediget, i yderste konsekvens giver jeg afkald på min egen løn,« lyder udmeldingen fra oliegiganten Liqui Molys direktør, Ernst Prost.

 

Verdensøkonomien står på usikker grund på grund af coronapandemien, men hos den tyske olie- og additivspecialist Liqui Moly tror man på at navigere gennem krisen uden negative konsekvenser for medarbejderne.

 

»Ingen bliver afskediget. Hvis det kommer dertil, giver jeg afkald på min egen løn,« lover direktør Ernst Prost.

 

I stedet har Liqui Moly uddelt 1.000 euro i bonus til medarbejderne og følger nu op med en jobgaranti under corona-krisen. Det gælder alle medarbejdere – både i Tyskland og i datterselskaberne i Spanien og Portugal, Italien, Frankrig, Sydafrika og USA. Dertil kommer medarbejderne i Danmark, Storbritannien, Belgien og Holland, i Thailand, Kina, Japan og Indien.

»Frygt og bekymringer giver dårlig livskvalitet og gør det svært at præstere. Derfor har jeg lovet dem, at de ikke vil opleve økonomiske konsekvenser. Ingen bliver afskediget. Det er ikke kun forretningen, der er global, også ansvaret gælder hele verden. Vores kollegaer i hele verden skal kunne give deres familier mad på bordet,« udtaler Ernst Prost.

 

Antallet af ordrer er på grund af beskyttelsesforanstaltningerne mod corona faldet drastisk. Ernst Prost forudser større problemer i udlandet end i hjemlandet Tyskland, da den økonomiske styrke og de offentlige hjælpeprogrammer i de fleste lande ikke kan sammenlignes med Tyskland.

 

»Nogle lande, der i forvejen er svækkede, har allerede nået bunden. Vi står fast, så længe det er muligt.«

Læst i alt:

790 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger