7. marts 2022 - 13:23

App linkNu på Google Play

Udbud om vintertjeneste trækkes tilbage

Udbud om vintertjeneste trækkes tilbage

7. marts 2022 - 13:23

På baggrund af henvendelser fra transportbranchen har Vejdirektoratet valgt at annullere udbuddet på vintertjeneste på kørebaner, der blev sat i gang i februar. Opgaven forventes at blive genudbudt i løbet af andet kvartal af 2022.

 

Det er arbejdstidsdirektivet, der får Vejdirektoratet til at udskyde udbuddet nogle måneder, efter at flere af branchens organisationer har kritiseret udbuddet for ikke at tage hensyn til arbejdstidsdirektivet og dets indflydelse på vognmænd og chaufførers mulighed for at udføre vintertjeneste på lovlig vis.

 

- Vi har fået en række spørgsmål til udbudsmaterialet og henvendelser fra brancheorganisationer, og vi vurderer nu, at der er behov for en yderligere afklaring af blandt andet arbejdstidsdirektivets betydning for udførsel af vintertjeneste. Det er en afklaring, vi tager i en dialog med branchen, og vi går nu i gang med at invitere parterne, så vi kan få klargjort udbudsmaterialet til genudbud, siger områdechef Gitte Hoeg, Vejdirektoratet-

Vejdirektoratet forventer at offentliggøre udbuddet på vintertjeneste på kørebaner igen i løbet af andet kvartal af 2022, så der kan indgås kontrakter for den kommende sæson 2022/2023.

Læst i alt:

1439 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke