Uddannelse

5. november 2021 - 01:45

App linkNu på Google Play

DM i Skills skal til Fredericia i 2023

DM i Skills skal til Fredericia i 2023

Kontrakten er underskrevet - DM i Skills 2023 skal afholdes i Fredericia. Fra venstre: Johannes Lundsfryd Jensen, næstformand i Trekantsområdet, Steen Wrist, borgmester i Fredericia, Søren Heisel, formand for SkillsDenmark, Michael Boas Pedersen, næstformand SkillsDenmark. Foto: Maria Tuxen Hedegaard.

5. november 2021 - 01:45

For tredje gang skal der være danmarksmesterskaber for talentfulde unge på erhvervsuddannelser i Fredericia. Godt nok blev DMi Skills 2021 aflyst på grund af corona, men nu er kontrakten om DM i Skills 2023 underskrevet, så DM i erhvervsfag vender tilbage til Fredericia.

 

- Vi er glade for, at Fredericia er klar til at lægge by til DM igen, og vi glæder og meget til samarbejdet. Vi i Skills har den klare ambition at vise flere unge, de muligheder, der er i en erhvervsuddannelse – og den ambition deler vi i den grad med Fredericia Kommune og Trekantsområdet, der arbejder meget seriøst med at tiltrække flere til en faglært karriere, siger Søren Heisel, formand for SkillsDenmark.

- Sidst vi var i Fredericia, samlede vi mere end 60.000 besøgende fra hele regionen, og mesterskaberne er blevet større siden da. Så vi regner med et kæmpestort og fantastisk arrangement i MesseC i 2023, siger Michael Boas Pedersen, næstformand i SkillsDenmark.

 

Mesterskaberne samler hundredvis af unge fra hele landet til konkurrencer inden for en række erhvervsfaglige uddannelser, som traditionelle håndværksfag, SOSU-uddannelsen, industrien og merkantile uddannelser.

Læst i alt:

1495 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger