Uddannelse

31. august 2018 - 02:00

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Hobro: Fest og fokus på uddannelse

31. august 2018 - 02:00

På lørdag holder Skive Køletransport fest for firmaets 155 chauffører, samt deres koner og kærester, i anledning af transportfirmaets 40 års fødselsdag i år.

Samtidigt forklarer direktør og medejer Anders Mikael Christensen til Vognmandens Fagblad, at firmaet ikke har planer om at udflage større eller mindre del af firmaets 118 egne trækkere til udenlandske nummerplader.

 

- Vi har svært ved at se, at konstruktionen kan laves på lovlig vis. Jeg ser ikke en forbedring med udenlandske biler i Danmark.

Ændrer organisation

Anders Mikael Christensen fortæller videre, at Skive Køletransport nu ændrer den 40-årige virksomheds administrative set up.

 

- Uddannelse betyder meget. Vi har lige ansat en fleetmanager, der blandt andet skal stå for oplæring og uddannelse af chaufførerne, så de kører sikkert og efter reglerne. Samtidigt opretter vi en ny HR-afdeling, inklusiv en ny HR-chef. Det er måske noget, som vi har manglet i et stykke tid. Den nye afdeling sætter blandt andet fokus på rekruttering, tilføjer direktør og medejer Anders Mikael Christensen.

 

Skive Køletransport er medlem af brancheorganisationerne ITD og ATL.

Læst i alt:

28 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke