Uddannelse

6. marts 2018 - 02:00

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Mere sexet med nyt værktøj

6. marts 2018 - 02:00

Tysk-ejede Besko, der med otte danske afdelinger leverer reservedele til lastbil-, trailer- og busværksteder landet over, åbnede i går det nye Besko Akademi på Trianglen 8B i Kolding.

 

- Vi skal gøre den tunge sektor mere sexet, komme med input til fortsat fornyelse.

Sådan lød det blandt andet i går på Trianglen 8B i Kolding, hvor Besko - den landsdækkende leverandør af reservedele til tunge køretøjer – åbnede sit nye Besko Akademi.

 

Branchens mobilitetspartner

Beskos målsætning er blandt andet at ’være branchens mobilitetspartner’, og det nye uddannelsescenter henvender sig således til alle last- og tungvogns- samt og trailerværksteder og vognmænd med egne værksteder.

 

Tanken er kort sagt, at værkstedernes mekanikere og eventuelt andet teknisk personale kan opdatere deres kompetencer via korte dagskurser hos det nye Besko Akademi. Eksterne kunder som eksempelvis Bär Cargolift er også velkomne til at gennemføre tilsvarende efteruddannelseskurser på det nye uddannelsessted i Kolding.

Branchen støtter op

I går fik det nye Besko Akademi mange rosende ord med på vejen fra branchens leverandører og organisationer, herunder både ITD og DTL.

 

Chefkonsulent Jørn-Henrik Carstens, ITD, oplyser blandt andet, at ITD allerede nu ser på, hvordan organisationens egen uddannelsesafdeling fremover indgår i et nyt samarbejde med Besko Akademi.

Tilsvarende er konsulent Finn Bjerreman, DTL, også meget positiv.

 

- DTL Danske Vognmænd er meget tilfredse med dette nye initiativ. Og vi ser eksempelvis frem til, at det tekniske niveau højnes på specielt påhængskøretøjer.

 

 

 

Læst i alt:

18 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger