Uddannelse

3. november 2017 - 02:33

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Ny uddannelse til chauffør

3. november 2017 - 02:33

AMU Juul tilbyder nu stort kørekort til lastbil og bus i Holbæk. Første hold starter 13. november, og der begynder herefter nye kurser hver 3. uge i lokalerne hos AOF på Roedsvej.

AMU Juul har i forvejen afdelinger i Køge og Roskilde. Det er især Roskilde-afdelingen, der mærker den store interesse for chaufføruddannelser fra Vestsjælland, hvor der især på persontransport har manglet udbud af kurser.

 

- Det har derfor været et stort ønske for AMU Juul at etablere en afdeling i Holbæk og dermed komme tættere på de mange kursister skolen har fra Vestsjælland, udtaler Lejf Juul, AMU Juul.

Ekstra dansk- eller ordblindeundervisning

AOF i Holbæk og AMU Juul har indgået samarbejde om chaufføruddannelse med mulighed for supplerende dansk og ordblindeundervisning.

Både AOF og AMU Juul har i forvejen stor erfaring med undervisning af borgere, som har udfordringer med sprog eller ordblindhed.

 

- Samarbejdet er en unik mulighed for at tilbyde en kombination af den faglige undervisning og dansk eller ordblindeundervisning. AOF og AMU Juul ser frem til at kunne tilbyde denne hjælp til kursister, som ellers ville have vanskeligt ved at gennemføre en chaufføruddannelse, tilføjer Lejf Juul.

Stor mangel på chauffører

På landsplan mangler der, ifølge DA og 3F, cirka 2500 chauffører.

AMU Juul oplever stor efterspørgsel på nyuddannede chauffører. Uddannelsesaktøren håber, at de nye tilbud på kurser i Holbæk medvirker til, at flere fra Vestsjælland ønsker at gennemføre en chaufføruddannelse.

 

AMU Juul oplyser, at firmaet er i tæt kontakt med de mange virksomheder, som efterspørger nye chauffører, og AMU Juul tilbyder afklaring i forhold til at kunne tilbyde sikkerhed for job efter gennemført uddannelse.

 

AMU Juul oplyser videre, at virksomheden er den største udbyder af transportuddannelser i Region Sjælland med cirka 5000 kursister årligt.

Læst i alt:

27 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger