Uddannelse

17. februar 2017 - 02:53

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Ny vognmand: Dekra drejer startnøglen

17. februar 2017 - 02:53

Med Dekra Vognmands-Partner etablerer den kendte udbyder af transportuddannelser et nyt forretningsområde, der skal gøre det lettere at starte og drive vognmandsforretning i Danmark, melder Dekra.


Foruden en række services til almindelig vognmandsdrift tilbyder Dekra Vognmands-Partner muligheden for at købe en lastbil med tilhørende kørselsaftale. Ifølge Karsten Trend Poulsen, nyudnævnt direktør i selskabet, er det især den sidste ydelse, der kan gøre en forskel.


Lettere at komme igang
- For dem som kommer ud fra vognmandsuddannelsen, kan vi gøre det lidt nemmere at komme i gang. I stedet for, at du selv skal ud og købe en lastbil og finde kørsel, så har vi noget, der ligger klar. Med andre ord – du kan være i gang i morgen, siger Karsten Trend Poulsen.


Det nye tilbud henvender sig til både nyuddannede vognmænd som chauffører, der ønsker at blive herre i eget førerhus. Samtidigt henvender det brede servicekoncept sig også til eksisterende vognmænd - med hjælp til "alt fra IT og regnskab til forsikring og finansiering".


Også til etablerede
- Du kan godt sige, vi tilbyder en form for iværksætterhjælp til alle dem, der gerne vil være vognmænd. Men Dekra Vognmands-Partner er også et tilbud til etablerede vognmænd. Det kan være, at man gerne vil have hjælp til regnskab, til at lave nogle bedre dieselaftaler eller til at købe en lastbil mere med kørselsaftale, tilføjer Karsten Trend Poulsen.


Ifølge den nyudnævnte direktør er der efterspørgsel for et sådan produkt, både fra dem som starter vognmandsforretning, og fra dem som vil sælge biler med kørselsaftaler. Mange etablerede vognmænd har svært ved at finde chauffører og ser derfor konceptet med selvkørende vognmænd som en god løsning. Mange chauffører ønsker nye udfordringer og vil gerne prøve at være selvstændige.


Hjælpende hånd
Udgangspunktet er at styrke fødekæden fra Dekra Vognmandsuddannelser A/S og hjælpe alle med at få opfyldt deres vognmandsdrømme. Men målet er også at give branchen en hjælpende hånd, så hverdagen kan blive mere enkel og rentabel. Og ifølge Karsten Trend Poulsen er det nye forretningsben et godt skridt på vejen.

Læst i alt:

41 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger