Uddannelse

5. januar 2018 - 02:40

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Snus til jobbet som mekaniker

5. januar 2018 - 02:40

For første gang demonstreres uddannelsen til lastvognsmekaniker, når DM i Skills finder sted i Herning fra 18. til 20. januar.

Standen - skabt i samarbejde mellem Volvo Trucks Danmark, Syddansk Erhvervsskole og Industriens Uddannelser - viser, hvad en karriere som lastvognsmekaniker kan byde på.

 

Hør mere

På standen kan gæsterne - live og på storskærm – følge elever fra Syddansk Erhvervsskole, når de udfører praktiske opgaver på en Volvo-lastvogn. Standens besøgende kan også møde faglærere fra Syddansk Erhvervsskole og medarbejdere fra Volvo Trucks og mærkets forhandlernetværket, der fortæller mere om uddannelsen til lastvognsmekaniker og de mange karrieremuligheder, der er som lastvognsmekaniker.

Store muligheder, lav ledighed

- Vi ønsker med dette initiativ sammen med Syddansk Erhvervsskole og Industriens Uddannelser at synliggøre de mange spændende muligheder, der følger med en karriere inden for lastvognsbranchen, hvor der er gode vilkår både under og efter uddannelsen samt en meget lav arbejdsløshed og heraf følgende jobsikkerhed, udtaler Jan Egegaard Jensen, ansvarlig for kompetenceudvikling hos Volvo Trucks Danmark.

 

42 konkurrence- og 19 demofag

DM i Skills er Danmarks største uddannelsesevent og en årligt tilbagevendende begivenhed beregnet til at eksponere erhvervsuddannelserne ved at vise de dygtigste elever fra erhvervsuddannelserne.

I år er der tilmeldt 42 konkurrencefag og 19 demonstrationsfag.

Læst i alt:

21 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger