Uddannelse

4. august 2017 - 02:25

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Top Team kører igen

4. august 2017 - 02:25

Ved det seneste "VM for værkstedsfolk" - Scanias internationale konkurrence for producentens bedste mekanikere - endte det bedste danske hold på en flot 5. plads.

 

Nu starter Scania en ny omgang af den internationale konkurrence "Top Team" for værkstedsfolk. Teknologien i lastbiler bliver mere og mere avanceret, og det kræver vidende og dygtige medarbejdere til at servicere og reparere dem.

Scania fokuserer derfor målrettet på at videreuddanne mekanikere og har udviklet en række træningsprogrammer for Scanias værkstedsfolk.

Fra efteråret

Et af træningsprogrammerne er den internationale Top Team-konkurrence, hvor der dystes på paratviden, analytiske evner, systematik og kvalitet ved fejlfinding og reparation af køretøjer. Alle kompetencer der skal sende lastbilerne tilbage på vejen – i topform.

 

Hen over det kommende efterår skal de danske værksteder igennem et udskilningsløb og kæmpe sig til en plads i den danske finale, som afholdes i februar 2018. Det dygtigste hold går videre til den europæiske finale for forhåbentlig at ende i Scanias uofficielle VM for servicemedarbejdere i slutningen af næste år.

Erritsø-drengene

Holdet Erritsø-drengene fra Scania Danmark i Fredericia blev i sidste omgang vindere af både den danske og den europæiske konkurrence. De kvalificerede sig til verdensmesterskaberne, hvor de opnåede en flot 5. plads.

 

- Vi har igen i år mange dygtige medarbejdere i Danmark, som vil kunne komme langt i forløbet, fortæller teknisk træner Søren Krelskov.

 

Om Top Team

Skal øge kompetence, kvalitet og motivation i hele Scanias globale serviceorganisation. Gennem uddannelse, træning og konkurrence opnår medarbejderne større teoretisk viden i kombination med mere praktisk erfaring i at løse ofte komplicerede tekniske problemer.

Læst i alt:

5 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger