20. juni 2022 - 01:44

App linkNu på Google Play

Udsigt til trafikal gyser ved Roskilde

Udsigt til trafikal gyser ved Roskilde

20. juni 2022 - 01:44

Lige om lidt kan Roskilde Festival igen slå dørene op for musikglade gæster fra både ind- og udland.Tusindvis af festivalgæster vil søge mod domkirkebyen, og det vil i perioder betyde mere trafik og risiko for kødannelser på rute 21 Holbækmotorvejen omkring frakørslerne ved Roskilde.

 

Særligt lørdag den 25. juni, onsdag den 29. juni og ikke mindst lørdag den 2. juli, hvor verdens største cykelløb, Tour de France, lægger vejen forbi Roskilde, vil der være usædvanlig tæt trafik i området.

 

Afdelingsleder Søren Carlsen Kjemtrup, Vejdirektoratet, siger:

 

- Når to så store begivenheder finder sted klos op ad hinanden, og hundredtusindvis af mennesker begiver sig ud i trafikken på samme tid, kan man ikke undgå, at vejene bliver fyldt til bristepunktet. Lad mig sige det kort: Folk kommer til at holde i kø. Lørdag den 2. juli bliver en trafikal gyser, men vi har forberedt os på det meste, og hvis bare folk tanker lidt tålmodighed på hjernen fra morgenstunden og hjælper hinanden ude i trafikken, er jeg sikker på, at det kommer til at gå godt.

Læst i alt:

489 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke