19. april 2021 - 12:58

App linkNu på Google Play

Ukrainsk spritchauffør bankede ind i 80-årig bilist

Ukrainsk spritchauffør bankede ind i 80-årig bilist

19. april 2021 - 12:58

Klokken 10.46 fredag skete et uheld på Køge Bugt Motorvejen sydgående, da en et polsk lastvognstog påkørte en personbil i forbindelse med en overhaling.

 

Bilisten, en 80-årig mand fra Greve, kørte i 1. vognbane, da han omkring Køge Nord Station blev overhalet af en lastbil, som efter overhalingen trak ind i 1. vognbane, hvor lastbilen ramte den 80-åriges bil. Personbilen ramte autoværnet efter påkørslen og snurrede herefter rundt flere gange og standsede i 4. vognbane. Ingen personer kom noget til ved uheldet.

 

Politiet kørte til stedet, hvor de traf føreren af lastbilen, en 46-årig mand fra Ukraine, som blev skønnet påvirket af spiritus. En test med alkometeret bekræftede, at hans promille var over det tilladte, så han blev sigtet og anholdt for at få udtaget en blodprøve.

Den polske lastbil blev kørt til Køge transportcenter, hvor den blev undersøgt af politiets tungvognsspecialister. Der blev ikke fundet nogen fejl eller mangler på lastbilen eller på chaufførens køre/hviletider. Lastbilen blev udleveret til vognmanden, der betalte en straksbøde, som garanti for chaufførens forventede bøde.

 

Blodprøven blev sendt til hasteanalyse, hvorefter den 46-årige chauffør vil blive indkaldt til politistationen, når resultatet kommer og sagen skal afgøres. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Læst i alt:

1972 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger