16. marts 2020 - 14:02

App linkNu på Google Play

Undersøgelse frifinder Post Danmark for urent trav

Undersøgelse frifinder Post Danmark for urent trav

16. marts 2020 - 14:02

En ekstern undersøgelse afkræfter en række påstande om Post Danmarks ledelse og virksomhed. Transportminister Benny Engelbrecht og Folketingets postordførere er netop blevet orienteret om undersøgelsens konklusioner på et møde i ministeriet. Det oplyser Transportministeriet selv i en pressemeddelelse.

 

Sagen bunder i, at postordførerne i forbindelse med et møde mellem ministeren og postordførerne i december 2019 overdrog ministeren en e-mail med et dokument, der indeholdt en række påstande om Post Danmarks ledelse og drift af virksomheden, herunder især samarbejdet mellem Post Danmark A/S og PostNord Logistics A/S.

 

Dokumentet havde ingen afsender, men påstandene var så alvorlige, at forligskredsen (regeringen, RV, SF og K) besluttede at undersøge sandhedsværdien af de fremførte påstande.

 

Undersøgelsen er foretaget af Deloitte, som ifølge Transportministeriet konkluderer følgende:

»Vi har afsluttet den i kommissoriet beskrevne uvildige undersøgelse og kan afkræfte påstandene i det anonyme brev af 18. december 2019,« udtaler partner i Deloitte Lynge Skovgaard.

 

Transportminister Benny Engelbrecht er tilfreds med undersøgelsens resultater:

 

»Det er ikke befordrende for det politiske samarbejde, at der verserer rygter om en virksomhed, som hører under mit ministerium. Derfor bad vi med det samme om at få undersøgt forholdene omkring påstandene. Jeg er meget tilfreds med, at der ikke er hold i dem. Det understøtter min tillid til Post Danmarks ledelse,« siger ministeren.

Læst i alt:

766 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger