31. august 2020 - 01:40

App linkNu på Google Play

Ung DAF-forhandler med lang erfaring

31. august 2020 - 01:40

Lørdag 5. september skulle porten være gået op til den traditionelle Transport Øst-weekend i Greve. Men den fysiske udgave af årets udstilling er desværre lagt i skuffen pga. corona-pandemien.

I stedet foregår Transport Øst i år som virtuel messe på en række af Danske Transport Mediers digitale platforme i perioden fra 5.-17. september.

Indtil da varmer vi her på lastbilmagasinet.dk op til den virtuelle Transport Øst med en række artikler med fokus på det, der rører sig hos nogle af de udstillere, som ellers stod klar til at udstille i Greve:

 

Efter blot ca. halvandet år på det danske lastbilmarked hører aut. DAF-forhandler Nyscan Trucks A/S til blandt de yngste lastbilforhandlere. I kraft af familieskabet med de øvrige selskaber i HEJ-gruppen med aut. MAN- og IVECO-forhandling samt aut. Scania-service bygger Nyscan Trucks dog på mere end 50 års erfaringer og kompetencer som leverandør til transportbranchen.

Med udgangspunkt på Skandinavisk Transport Center i Køge har Nyscan Trucks siden starten af 2019 leveret mange nye og brugte DAF-lastbiler. Desuden er der tegnet et meget stort antal serviceaftaler med kunder i Hovedstadsområdet samt det øvrige Sjælland.

 

På trods af sin unge alder har Nyscan Trucks da også et meget stort udvalg af produkter og serviceydelser på hylderne. Det gælder blandt andet:

 

Autoriseret salg, service, reparation og reservedele til DAF’s komplette LF, CF og XF lastbilprogram

DAF ITS nødservice døgnet rundt med veluddannede mekanikere og veludstyrede servicevogne

Originale TRP-dele (Truck Related Parts) til alle de europæiske lastbilmærker, trailere og andet transportmateriel samt forbrugsmaterialer til fritstående værksteder

Salg og udlejning af brugte lastbiler og transportmateriel af alle mærker

Vaskehal, tankanlæg, dækservice, hydraulik, eftermontering af partikelfiltre mm.

En aktivitet, som også har givet Nyscan Trucks succes på lastbilmarkedet, er et bredt udvalg af opbyggede demo-biler, som kan leveres med kort varsel.

Læst i alt:

3825 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger