3. november 2020 - 12:17

App linkNu på Google Play

Ung fynbo er årets transportlærling: Han tager hånd om andre

3. november 2020 - 12:17

Han er en dygtig chauffør, der brænder for sit fag. Han tager gerne nye opgaver og lærer hurtigt. Han er en vellidt person og en god kollega. 21-årige Anton Hertz Bruun Dyremose, der er uddannet hos Alex Andersen Ølund A/S i Odense, er en værdig modtager af transportens lærlingepris 2020.

 

Anton Hertz Bruun Dyremose er i dag fastansat som chauffør hos Alex Andersen Ølund. Og han modtog prisen under en coronavenlig ceremoni på virksomheden.

 

Prisuddelingen skulle egentlig have fundet sted på ATL’s årsdag i foråret, men som så meget andet spændte virusset ben for arrangementet.

 

- Vi skal have mange flere ind i branchen. Derfor er det afgørende for os at hylde de unge elever og lærlinge, der vælger en karrierevej inden for transport og logistik, siger ATL’s direktør, Lars William Wesch.

Priserne som årets transportlærling og årets transportelev blev uddelt første gang sidste år. Transportens elevpris 2020 vil blive uddelt en af de kommende dage.

 

- Med vores priser vil vi gerne udtrykke vores respekt og hyldest til de unge der går transportvejen, siger Lars William Wesch.

 

ATL’s medlemmer har indstillet elever og lærlinge til priserne, og efterfølgende har en dommerkomité udpeget årets vindere, der foruden æren overrækkes en skulptur designet af guldsmed Nicolai Appel.

 

Dommerne giver denne begrundelse for, at prisen som årets transportlærling i år går til Anton Hertz Bruun Dyremose:

 

- Han viste allerede tidligt i uddannelsesforløbet, at han brænder for sit fag og samtidig gennem en stor indsats har udviklet sig til en dygtig chauffør. Han er typen, der ikke er bange for at påtage sig nye opgaver og som samtidig hurtigt lærer at håndtere dem. Anton er samtidig en vellidt person, som både blandt kammerater under uddannelsen og nu i job som chauffør udviser stor kollegialitet. Han tager hånd om andre og løfter gerne en eller flere kollegaer.

Anton Hertz Bruun Dyremose har taget skoledelen af sin chaufføruddannelse på SDE Odense.

Dommerkomitéen bestod i år af formand for Rådet for de grundlæggende erhvervsrettede uddannelser samt adm. direktør for Tænketanken DEA, Stina Vrang Elias, administrerende direktør for SkillsDenmark, Simon Neergaard-Holm og formand for Erhvervsskolernes Elevorganisation, Anton Bay Hansen.

Læst i alt:

686 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke