11. juni 2021 - 10:50

App linkNu på Google Play

Ung skraldemand er årets transportlærling

Ung skraldemand er årets transportlærling

21-årige Christian Lund Jensen fra Sønderborg er årets transportlærling 2021.

11. juni 2021 - 10:50

Jakob Bargmann

21-årige Christian Lund Jensen modtog torsdag Transportens Lærlingepris 2021.

 

Christian Lund Jensen er i dag fastansat hos Urbaser i Sønderborg, og han modtog prisen under en ceremoni på virksomheden, hvor han også var i lære som godschauffør.

 

- Vi har brug for mange flere unge chauffører – ikke mindst til at køre renovationsbiler. Derfor er det en fornøjelse at overrække prisen som årets lærling til Christian. Han kan blive et forbillede for mange andre unge, siger Lars William Wesch, direktør i ATL.

 

Christian Lund Jensen har taget skoledelen af uddannelsen på EUC SYD. Undervejs i uddannelsen har han fået høje karakterer, og han har i det hele taget vist et højt fagligt niveau. Christian Lund Jensen har desuden særdeles gode kørefærdigheder, hvilket er en del af grunden til, at han har fået tildelt en såkaldt enmandstur i sit nuværende job efter endt uddannelse.

Dommerkomiteen giver Transportens Lærlingepris til Christian Lund Jensen med denne begrundelse:

 

»21-årige Christian er både fagligt og ved sin væremåde et forbillede for mange unge, der overvejer en fremtid som lærling inden for transportsektoren – og herunder inden for dagrenovation. Der er ikke mange skraldemænd på Christians alder, og det til trods har han taget kollegaer og arbejdsplads med storm. Han har vist vejen for mange andre unge. Derfor skal han have prisen.«

 

Priserne som årets transportlærling og årets transportelev er indstiftet af ATL og blev uddelt første gang i 2019. Transportens elevpris 2021 vil blive uddelt en af de kommende dage.

 

ATL’s medlemmer har indstillet elever og lærlinge til priserne, og efterfølgende har en dommerkomité udpeget årets vindere. Foruden æren får prismodtageren en skulptur designet af guldsmed Nicolai Appel.

Dommerkomiteen består af Stina Vrang Elias, formand for rådet for de erhvervsrettede uddannelser og adm. direktør for Tænketanken DEA, Julie Madsen, formand for Erhvervsskolernes Elevorganisation og Simon Neergaard-Holm, direktør for Skills.dk.

Læst i alt:

1121 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger