4. februar 2022 - 01:46

App linkNu på Google Play

Ung trucker friede til sin store kærlighed i en kasse – nu kæmper de for at vinde et bryllup

4. februar 2022 - 01:46

Det var på DSV’s terminal i Horsens, at den unge vognmand Jesper Borg Nordsig, ejer af JBN Transport, gjorde de første forberedelser til at fri til sin kæreste gennem seks år. Han havde fået en stor kasse, der skulle foregive at indeholde en kontorstol, men egentlig skulle den rumme et styk frier-parat vognmand. ”Kontorstolen” skulle så leveres med lastbil til Jannie Pedersen, et styk uvidende-om-frieriet ung kvinde. Og den skulle udsmykkes, den kasse hvor Jesper Borg Nordsig skulle sidde i og poppe det store spørgsmål. Udsmykningen af kassen foregik i Horsens på DSV’s terminal i en pause. Og så blev kassen ellers læsset på en af JBN Transports biler og kørt til levering hos Jannie Pedersen, der var hjemme på barsel med den yngste af parrets to drenge.  

- Jamen så sad jeg derinde, da hun åbnede kassen, og så friede jeg til hende. Det var, hvad jeg vil kalde sådan et rigtigt frieri. Hun sagde ja. Heldigvis. Sådan forklarer 28-årige Jesper Borg Nordsig om det frieri, der ikke blot gav ham et ja fra sit livs kærlighed, men også gav ham og den udkårne en plads i Et Eventyrligt Bryllup. En konkurrence på radiostationen skala.fm, hvor et af tre finalepar kan vinde et både bryllup og bryllupsrejse.

Det var Jesper Borg Nordsigs deltagelse i tv-programmet De Unge Truckere i 2016, der førte ham sammen med den i dag 22-årige Jannie Pedersen. Hun havde set ham på fjernsynet og skrev til ham. Det ene førte til det andet og i dag, seks år senere, har de to små drenge på snart et og tre år.

 

Det var Jesper Borg Nordsig, der meldte parret til Et Eventyrligt Bryllup. Han har boet i Esbjerg i 20 år, i dag bor parret i Gylling ved Odder. Han havde hørt om konkurrencen, hvor man kunne vinde et bryllup og en bryllupsrejse gennem sin mor, der kender flere par, der har været heldige at vinde.

- Da muligheden kom, så meldte jeg os til og fortalte det til Jannie. Så hun vidste jo godt, der ville komme et frieri, men ikke hvordan og hvornår og hvor henne. Så hun blev både overrasket og glad. Hun var dog lidt skeptisk over for, at vi skulle deltage, for hun er ikke vant til nogen som helst form for medieopmærksomhed. Men nu synes hun, det er sjovt og håber selvfølgelig lige så meget som mig, at vi vinder, siger Jesper Borg Nordsig.

 

Han har kun fået positiv respons fra vognmandmands- og chaufførkolleger på sin og sin forlovedes deltagelse i Et Eventyrligt Bryllup.

 

- Sådan var det også, da jeg var med i De Unge Truckere. Folk spørger ind og synes, det er spændende, at vi er med. Og jeg har prøvet at komme gående nede på DSV’s terminal og en så råbte ”jeg har stemt på jer Jesper”. Der er fuld opbakning, siger Jesper Borg Nordsig.

Se Jesper fri til Jannie her.

 

Konkurrencen Et Eventyrligt Bryllup kører indtil 10. februar.

 

 

Læst i alt:

12175 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger