1. september 2020 - 09:50

App linkNu på Google Play

Universal Transport køber Godsmyrerne ApS

Universal Transport køber Godsmyrerne ApS

1. september 2020 - 09:50

Med virkning fra den 1. september har Universal Transport A/S overtaget alle aktiviteter i GodsMyrerne ApS, og samler alle nuværende Sjællandsaktiviteter med GodsMyrernes aktiviteter på strategisk placering i Lille Skensved på Sjælland.

 

GodsMyrerne er en mindre nichevirksomhed med 15 køretøjer, der på få år har opbygget stor viden og en stærk position inden for specielt maskintransport. Virksomheden har en loyal kundekreds bestående af en række større kunder.

 

Universal Transports aktiviteter på Sjælland er vokset væsentligt gennem de senere år, og virksomheden har derfor gennem en periode kigget på mulighederne for at udvide aktiviteterne og etablere sig i området.

 

»Med overtagelsen af GodsMyrerne får vi et godt afsæt til den fortsatte ekspansion, og endnu bedre muligheder for at sikre den nødvendige service til vores nuværende kunder,« udtaler Ejer og CEO i Universal Transport, Brian Søgaard.

Hans Jakob Walhovd, GodsMyrerne:

 

»Vi kunne straks fornemme, at et match med Universal ville være perfekt i forhold til at sikre vores kunder et set-up med væsentligt flere muligheder samtidig med, at vi kunne bevare både service og fleksibilitet.«

 

Den nuværende driftsleder for GodsMyrerne, Peter Rasmussen, fortsætter som kørselsleder for Universal Transports nye øst-afdeling.

Læst i alt:

2042 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger