24. marts 2021 - 01:43

App linkNu på Google Play

Vaccine-transporter stiller store krav

24. marts 2021 - 01:43

Da der i slutningen af 2020 begyndte at blive godkendt vacciner imod covid-19, skulle der pludselig på meget kort tid findes en løsning til transporten af vaccinerne, som kræver særlig temperaturmæssig omhu.

 

I Region Syddanmark har man i flere år samarbejdet med KH OneStop, som er Thermo King-forhandler på det danske marked – og i samarbejde har man fundet løsningen til at håndtere vaccinernes vej til danskernes skuldermuskler.

 

I regionens biler er der en temperaturstyret ”cold cube”, og der er overvågning og alarm på cold cuben via en app. Cold cuben er indstillet til at overholde temperatur på 3-6 grader, som er kravet for vacciner under transport. Logningen af temperaturer kan også skrives ud i en rapport, hvis Lægemiddelstyrelsen ønsker det. Sidste og vigtige brik er chaufførerne, der er nøje instrueret i hvordan de skal transportere vaccinerne, da de er sarte for rystelser mm.

- Vi forventer, at det bliver et samarbejde, der varer i lang tid. Vi ser frem til også at løse opgaven i den kommende varmere periode, hvor det i højere grad bliver en opgave om at holde de kolde temperaturer,« siger Steen Nelting, salgschef hos KH OneStop.

 

Læst i alt:

616 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger