5. oktober 2021 - 11:49

App linkNu på Google Play

Varebilchauffør død efter frontalt sammenstød med lastbil

Varebilchauffør død efter frontalt sammenstød med lastbil

5. oktober 2021 - 11:49

Tirsdag formiddag fik politiet via alarm 112 melding om et alvorligt færdselsuheld på Køgevej lidt nord for lyskrydset Køgevej-Salløvvej-Snoldevej Bygade, idet en lastbil og en varebil var stødt sammen. Ambulancer og redningskøretøjer var blevet sendt til uheldsstedet, som politiet afspærrede dels i lyskrydset syd for uheldsstedet, dels i krydset Køgevej-Lufthavnsvej, så redningsindsatsen kunne foregå uforstyrret.

 

Føreren af den involverede lastbil – en 42-årig mand fra Taastrup – var sluppet fysisk uskadt fra ulykken. Redningspersonalet arbejdede intenst på at få frigjort føreren af varebilen, der i fronten havde store beskadigelse som følge af sammenstødet. Efter frigørelsen af den mandlige fører kunne en læge konstatere på ulykkesstedet, at føreren var død som følge af alvorlige kvæstelser. Føreren af varebilen blev bragt til et sygehus og senere identificeret som en 29-årig mand fra Amager. Hans pårørende blev efterfølgende underrettet om dødsfaldet og omstændighederne ved ulykken.

En bilinspektør blev tilkaldt til at undersøge de implicerede køretøjer og uheldsstedet i et forsøg på at klarlægge omstændighederne ved uheldet.

Den foreløbige konklusion er, at den 42-årige lastbilchauffør kørte ad Køgevej mod syd, da føreren af den modkørende varebil af p.t. ukendte årsager langsomt trak over i lastbilens vognbane, så et frontalt sammenstød ikke kunne undgås. Ved sammenstødet blev varebilen slynget rundt og strejfede bagenden af en personbil, der af en 44-årig kvinde fra Roskilde blev ført også i nordlig retning lige bag varebilen.

 

Rutinemæssigt har politiet fået udtaget en blodprøve af den omkomne varebilschauffør for at få afklaret, hvorvidt han kunne være påvirket af alkohol eller euforiserende stoffer under kørslen.

Uheldsstedet var afspærret frem til klokken cirka 14.10, hvor omkørsel ad nærliggende veje øst om Roskilde Lufthavn blev ophævet.

Læst i alt:

1160 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger