5. august 2019 - 01:41

App linkNu på Google Play

Vejarbejde og Smukfest giver trængsel omkring Skanderborg

Vejarbejde og Smukfest giver trængsel omkring Skanderborg

5. august 2019 - 01:41

Trafikanterne skal forberede sig på forlænget rejsetid på vejene omkring Skanderborg og Ejer Bavnehøj i forbindelse med ankomsten til Smukfest, der startede 4. august.

 

Det skyldes, at Vejdirektoratet er i gang med at udlægge ny asfalt på dét, der for mange festivalgæster vil være hovedfærdselsåren til festivalen, nemlig E45 Østjyske Motorvej omkring Skanderborg.

 

Af samme grund vil vejnettet være præget af trængsel fra om morgenen til midt på eftermiddagen Og Vejdirektoratet forventer især risiko for kødannelser på E45 ved frakørslerne til Ejer Bavnehøj.

 

Vejdirektoratet opfordrer både gæsterne til Smukfest og øvrige trafikanter til at sætte ekstra tid af til rejsen og følge Vejdirektoratets trafikråd på dagen.

 

Forvent kødannelser på E45 mellem Skanderborg og Ejer Bavnehøj. Trafikken vil være påvirket mellem 6-14. Risikoen for kødannelser er størst mellem kl. 9-12.

Læst i alt:

437 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger