24. september 2021 - 01:42

App linkNu på Google Play

Vejarbejde sættes i gang tidligere end først planlagt

Vejarbejde sættes i gang tidligere end først planlagt

24. september 2021 - 01:42

Det kommende asfaltarbejde på Bispeengbuen i København bliver sat i gang tidligere end planlagt, men gennemføres til gengæld på kortere tid. Vejarbejdet går i gang søndag den 26. september, hvilket er seks dage tidligere end først planlagt. Det vil så slutte mindst en uge tidligere end oprindeligt planlagt, dvs. senest 24. oktober, fortæller den vejarbejdsansvarlige i Vejdirektoratet, Peter Holt.

 

Vedligeholdelsesarbejdet foretages i bevidsthed om, at Bispeengbuen er grundlag for forskellige foranalyser både i kommunalt og statsligt regi, hvor forskellige muligheder undersøges, med hensyn til hvis Bispeengbuen fjernes helt eller delvist. Der er dog ikke truffet nogen beslutning om Bispeengbuens fremtid endnu. Uanset hvilket scenarium der i sidste ende besluttes for Bispeengbuens fremtid, vil der gå nogle år, før en eventuel omdannelse af Bispeengbuen er gennemført.

Broerne er p.t. i dårlig stand med hensyn til vandtæthed og belægning, der accelererer nedbrydningen af betonkonstruktionerne. For at sikre, at der ikke i perioden med forundersøgelser opstår uoprettelig skade på konstruktionerne, gennemføres der derfor en begrænset men nødvendig vedligeholdsindsats nu i 2021.

 

Indsatsen vil også bidrage til bedre kørekomfort med lidt mindre støj de næste år. Indsatsen er aftalt med Frederiksberg Kommune og Københavns Kommune.

 

Arbejdet udføres sporvis og primært i aften- og nattetimerne kl. 18-06 for at minimere indflydelsen på trafikafviklingen især i myldretiden.

 

Der vil blive opsat etapevis løbende afspærringer, som fjernes hver nat inden myldretidens begyndelse.

Læst i alt:

513 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger