25. september 2019 - 01:43

App linkNu på Google Play

Venstresvingsbane ved Vejle bliver forlænget

Venstresvingsbane ved Vejle bliver forlænget

25. september 2019 - 01:43

Fra torsdag 26. september til torsdag 17. oktober forlænger Vejdirektoratet venstresvingsbanen i krydset Fredericiavej/ Vidtskuevej/ Sønderdalen på rute 28 i Vinding ved Vejle.

 

 Projektets skal sikre, at de bilister som afventer grønt for venstresving mod Vidtskuevej, kan rummes i venstresvingsbanen. Svingbanen forlænges derfor med cirka 25 meter.

 

Særligt i morgenmyldretiden er der mange venstresvingende mod Vidtskuevej. Ofte bliver venstresvingsbanen fyldt op, og der kommer til at ”hænge” en eller flere venstresvingende i en af de to gennemgående kørebaner.

 

»Når der ”hænger” en venstresvingende i et ligeudspor, er der en vis risiko for påkørsel bagfra. Derudover forringes trafikafviklingen i krydset, fordi bilerne i ligeudsporet bremses,« udtaler afdelingsleder Mette Bentzen, Vejdirektoratet.

 

»Projektet skal bidrage til en bedre trafikafvikling i krydset i myldretiderne, reducere risikoen for færdselsuheld og fjerne utrygheden hos de venstresvingende bilister, så trafikanterne kan komme nemt og sikkert frem.«

 Under vejarbejdet vil der blive etableret en lokal hastighedsbegrænsning på 50 km/t omkring krydset.

Læst i alt:

969 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger