8. januar 2021 - 10:14

App linkNu på Google Play

- Vi får millioner af kroner retur

- Vi får millioner af kroner retur

8. januar 2021 - 10:14

Vi har modtaget denne nytårshilsen fra fragtmand Jens-Ole Larsen, Slagelse:

 

God ”baghjul” til alle og godt nytår vil jeg gerne starte med at ønske

 

Og forhåbentlig et nyt år uden covid-19/corona, når nu vacciner bredes ud.

 

Hervil jeg gerne give lidt opdatering af, hvordan det er gået i 2020 hos os i STC (Slagelse Transportcenter A/S) samt slå et slag for foreningen Stop Unfair Fragt.

 

Jeg vil ikke dvæle så meget ved covid-19, den er forhåbentlig overstået her i 2021.

 

Men nogen ord med på vejen skal den jo have, da den har påvirket os alle meget siden marts 2020.

 

Den har været tragisk og ødelæggende for mange. Men ikke for os.

Vi har naturligvis, ligesom alle andre, været ramt af restriktioner. Men driftsmæssigt er det lykkedes at køre rimeligt stabilt igennem 2020.

Omsætningen har været pæn, om end ændret lidt på modtagertyper, blandt andet med mange privatleveringer. Men det betyder alt i alt, at vi får en fornuftig bundlinje i 2020 situationen taget i betragtning.

 

Covid-19 betød også forskellige hjælpepakker. Ikke nogen, vi kunne bruge hos os. Men vi har gennem mange år indbetalt til AUB-fonden, som er en aftale indgået mellem arbejdsmarkedets parter. Denne Fond skulle i realiteten bare gå i nul, men indbetalinger har i mange år været større end udbetalinger. Altså, er det vores egne penge, der står opsparet i fonden, hvilket er blevet til mange milliarder. Dem har man besluttet at tilbagebetale en pæn del af. Det afhænger meget af, hvor mange lærlinge/elever man har og har haft.

Her har vi altid været med fremme og uddanne transportlærlinge (over 500) igennem mange år. Vi får derfor omkring 3 millioner retur. Det er jo direkte på bundlinjen og vil påvirke vores resultat med mindst 3 mio ( måske 3,5 – 4 mio.)

 

Aktier har vi også nogen af i vores holdingselskab. Her har 2020 været et rigtig godt år.

Og vi benyttede muligheden for opkøb, da covid-19 slog til i marts måned, og aktiemarkederne faldt kraftigt. Det har givet os en mere end pæn aktieregulering i 2020.

 

Hvad er der ellers sket?
Meget materiel er skiftet, så vi i dag har de mest grønne motorer, man kan få pt. Ligesom vi kigger på alternative modeller - både ren el og hybrid.

Gennemsnitsalderen på materiel er meget lav nu. Mange af vores biler dobbeltdriftes, så vi har en meget høj udnyttelsesgrad, også noget der gavner på alle måder, også miljøet.

 

Vi har taget nye bygninger/arealer mm. i brug. Holbæk-terminalen blev for alvor taget i brug i 2020
- 2.000 kvm terminal og en meget stor grund på 33.000 kvm.

 

Slagelse-terminalen er udbygget med lidt over 1.200 kvm. Og ca. 8.000 kvm.

 

Samlet er der ca. 6.000 kvm. under tag og omkring 60.000 kvm grund i alt i firmaet, så vi er pladsmæssigt rustet til fremtiden

 

Vores vigtigste aktiv er hverken bygninger/biler mm. Det er, og vil altid være, vores trofaste og dygtige ansatte, som løfter den daglige opgave og ” leverer varen” hver dag - også i en anspændt, utryg tid med smitte mm. Stor tak for det!

Jeg vil også gerne fortælle om den nye forening, som Danmark har fået i 2020. Der er jo i forvejen rigtigt mange foreninger i Danmark – tror, vi kaldes for Foreningernes land.

 

Men den her synes jeg, du dels skal melde dig ind i, men også hjælpe med at udbrede kendskabet til. Forudsat, at du ligesom mig synes, at staten skal holde sig til at drive stat og blandt andet ikke hælde 275 mio. i kloakken ved at prøve at ”lege” vognmænd.

 

Der er masser af seriøse, dygtige vognmænd, hvoraf nogen har levet i mange generationer. Så vi har ikke brug for at konkurrere med vores egne skattepenge mod et underskudsgivende statsligt selskab

Og da slet ikke ét, der giver tordnende underskud.

Brug da hellere de mange millioner på ordentlig pleje af ældre samt på vores fremtid, nemlig alle børn i Danmark

 

Så meld dig ind, det er gratis, og spred budskabet så bredt og vidt, du kan, på alle sociale medier.

Mange kender til min og andres kamp mod det meningsløse spild af penge, der finder sted i Post Nord Logistics A/S. Derfor er der stiftet en forening for at lukke Post Nord Logistics A/S.

Læs om den og bliv gerne gratis medlem. Og sidst, men ikke mindst del - del - del unfairfragt.dk.

 

Jens-Ole Larsen, fragtmand

Slagelse Transportcenter A/S

Dalsvinget 22

4200 Slagelse

Læst i alt:

3428 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke