8. april 2022 - 01:46

App linkNu på Google Play

Vognmand: Vi kan også bruge flere chauffører

Vognmand: Vi kan også bruge flere chauffører

8. april 2022 - 01:46

Jakob Bargmann

Chaufførmanglen er også nået til det sydvestlige Aalborg, og der skal søges bredt efter nye chauffører for at følge med den store efterspørgsel på transport hos Bjerre & Knudsen, der gør sig inden for distributionskørsel.

 

Slår man et smut forbi virksomhedens hjemmeside, kan man læse, at firmaet søger chauffører. Derudover forsøger Bjerre & Knudsen sig blandt andet med EGU-elever, chaufførlærlinge og desuden at give mennesker, der måske har haft det lidt svært i tilværelsen, muligheden for et godt job i Aalborg-virksomheden.

 

- Vi har en god kerne af chauffører, en flok med mange års erfaring samt en god kerne i 30’erne. Men lige nu kunne vi godt bruge 3-4 chauffører mere. Hos os får man et job med et godt arbejdsmiljø og et meget frit job baseret på tillid, siger vognmand Thomas Bjerre Rude og fortæller, at frihed under ansvar betyder, at chaufførerne ikke har en disponent hængende i røret hele tiden.

- Vi har en rigtig god gruppe af chauffører, som er gode til at hjælpe hinanden og de nye chauffører, der kommer ind i firmaet. De kan følge hinandens biler, så de hjælper hinanden, siger Thomas Bjerre Rude, der fortæller, at Bjerre & Knudsen har chauffører i alderen fra 22 til 70 år.

 

Den ene af chaufførerne er en lærling, og også dem vil firmaet gerne have endnu flere for at yde sit bidrag til at holde fødekæden i gang.

 

Men jobbet som distributionschauffør stiller ifølge vognmanden også krav til såvel fysik, kørefærdigheder og disciplin.

 

- En distributionschauffør er en chauffør af en særlig støbning. Det er nogle mennesker, der godt kan lide at komme ud at røre sig, at være fysiske og have kontakt med kunderne, siger Thomas Rude Bjerre.  

Du kan møde Bjerre & Knudsen i Lastbil Magasinet nummer 5, 2022.

Læst i alt:

938 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger